«Укрпошта» випустила новий конверт «Весна настане знову!»

«Укрпошта» випустила новий конверт «Весна настане знову!»

28 Жовтня 2022
1743
28 Жовтня 2022
11:37

«Укрпошта» випустила новий конверт «Весна настане знову!»

1743
На конверті зображені соняшники та птахи.
«Укрпошта» випустила новий конверт «Весна настане знову!»
«Укрпошта» випустила новий конверт «Весна настане знову!»

«Укрпошта» випустила символічний маркований конверт «Весна настане знову!», на якому, зокрема, зображені соняшники. Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«"Укрпошта" має для вас оптимістичне нагадування – "Весна настане знову!". З такою назвою ми випустили новий конверт з оригінальною поштовою маркою. Тепер у вас є ще одна можливість підтримати своїх рідних, близьких, військових чи людей, які були змушені переїхати в інше місто – напишіть їм листа, а на пошті чи онлайн можна придбати наш символічний конверт», — написав Смілянський у телеграмі.

За його словами, з дизайном допоміг Андрій Сагач, ще один український талант, який переміг у народному голосуванні в конкурсі PostEurop «Мир – найвища цінність людства». «Бо соняшники, то – любов, а двоголові орли – то якась мутаційна журба».

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що «Укрпошта» ввела в обіг вже третю марку з воєнної серії. Ця марка має назву «Доброго вечора, ми з України», на ній зображено трактор, який тягне танк. Також був анонсований конверт «Ласкаво просимо до пекла»,  благодійна марка на честь пса Патрона.

Фото: Ігор Смілянський

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1743
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Любов
547 дн. тому
Наступної весни теж з неба падатимуть крилаті ракетиі соняшники стікатимуть кров"ю ? Програмувати на конвертах песимізм - не зовсім гарна ідея.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду