«Укрпошта» оголосила конкурс ескізів новорічної марки

«Укрпошта» оголосила конкурс ескізів новорічної марки

1 Листопада 2022
1096
1 Листопада 2022
09:40

«Укрпошта» оголосила конкурс ескізів новорічної марки

1096
Гендиректор компанії Ігор Смілянський запропонував п'ять варіантів.
«Укрпошта» оголосила конкурс ескізів новорічної марки
«Укрпошта» оголосила конкурс ескізів новорічної марки

Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський запропонував обрати дизайн новорічної марки. Вибір можна зробити з п'яти варіантів. Їх він оприлюднив у своєму телеграм-каналі.

«Як виявляється, наші найпопулярніші марки — ті, за які голосує більшість наших громадян, та ті, які щось передбачають. Тому наступна марка має бути успішною, бо Новий рік точно наступить після її випуску. І ми всі впевнені, що він буде переможним, як і впевнені в тому, що за переможну марку проголосуєте саме ви», — написав Смілянський. 

Голосувати можна в дописі під ескізами до 8:00 4 листопада (п'ятниця). Марка з обраним малюнком побачить світ у грудні.

Нагадаємо, що раніше «Укрпошта» випустила символічний маркований конверт «Весна настане знову!», на якому, зокрема, зображені соняшники.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що «Укрпошта» ввела в обіг вже третю марку з воєнної серії. Ця марка має назву «Доброго вечора, ми з України», на ній зображено трактор, який тягне танк. Також був анонсований конверт «Ласкаво просимо до пекла», благодійна марка на честь пса Патрона.

Фото: один з ескізів, Ігор Смілянський

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1096
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду