Вийшов новий графік відключень електрики у Києві

Вийшов новий графік відключень електрики у Києві

23 Жовтня 2022
5499
23 Жовтня 2022
12:18

Вийшов новий графік відключень електрики у Києві

5499
23 жовтня в українській столиці запроваджені стабілізаційні відключення для уникнення аварій, повідомляє «Укренерго».
Вийшов новий графік відключень електрики у Києві
Вийшов новий графік відключень електрики у Києві

На сайті «ДТЕК Київські електромережі» уточнили графік стабілізаційних відключень електроенергії. Адреси розподілили на три групи, кожну з яких відключатимуть у визначений проміжок часу.

«Компанія докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час», — йдеться у повідомленні на сайті.

З відеоінструкцією щодо графіка можна ознайомитися за цим посиланням.

Також мешканцям столиці знову нагадали про необхідність заощаджувати електроенергію. Для цього просять не вмикати одночасно енергоємні прилади та максимально знизити споживання електроенергії зранку (з 6:00 до 11:00) та ввечері (з 17:00 до 23:00). Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

«Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло», — йдеться в повідомленні «ДТЕК Київські електромережі».

Нагадаємо, 22 жовтня росіяни завдали масового удару по енергетичній інфраструктурі України. Ракети та дрони пошкодили об'єкти у Луцьку, а також у Хмельницькій області (в обласному центрі зникло світло) та у Рівненській, Одеській, Кіровоградській, Черкаській та Київській областях. За даними «Укренерго»,  масштаби пошкоджень внаслідок атаки на енергооб’єкти 22 жовтня можуть перевищувати ті, які були після ударів 10-11 жовтня.

Ілюстративне фото: Сумська ОВА

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5499
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
553 дн. тому
Нехай бункери корумпованих відключають. Там, для забезпечення комуняцьких організмів, дуже енергоємну систему життєзабезпечення збудували. Ще радянську. На це пів Києва можна освітлювати.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду