Ведучі каналу «24» вийшли в прямий ефір при свічках

Ведучі каналу «24» вийшли в прямий ефір при свічках

20 Жовтня 2022
3142
20 Жовтня 2022
19:21

Ведучі каналу «24» вийшли в прямий ефір при свічках

3142
Таким чином медійники вирішили нагадати українцям про заощадження електроенергії.
Ведучі каналу «24» вийшли в прямий ефір при свічках
Ведучі каналу «24» вийшли в прямий ефір при свічках

Канал «24» веде ефір при світлі свічок, аби «разом з усією країною заощадити електроенергію», йдеться на сайті мовника.

«Росія продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі нашої держави, а тому українців закликали максимально економити ресурси, аби зменшити навантаження на енергосистему, канал "24" дослухався до прохання влади», – зазначають журналісти.

Вони наголошують що ані відсутність світла, ані нестача води чи газу їх не залякає, адже українці готові на все заради вільної, мирної та успішної країни. «Росія не здатна перемогти таких людей», – наголошує канал «24».

Нагадаємо, у Національній раді з питань телебачення та радіомовлення вважають, що відключення електроенергії в Україні в цілому не впливають на виконання каналами умов ліцензій. Адже, кажуть представники регулятора, мовники  переходять на резервне живлення, багато ліцензіатів забезпечені генераторами.

20 жовтня по всій Україні вимикають електроенергію за попереднім графіком. До таких заходів призвело руйнування енергосистеми внаслідок ракетних атак з боку Росії.

В Офісі президента закликали всіх українців мінімізувати користування електроенергією з 7:00 до 23:00 години 20 жовтня і далі. З метою економії з цього дня в містах буде обмежене використання вуличного освітлення.

Фото з сайту каналу 24

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3142
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду