Подоляк сподівається, що Маск забезпечить стабільний Starlink

Подоляк сподівається, що Маск забезпечить стабільний Starlink

14 Жовтня 2022
1387
14 Жовтня 2022
19:22

Подоляк сподівається, що Маск забезпечить стабільний Starlink

1387
Питання зі стабільним інтернетом мають розв'язати вже до кінця переговорів зі SpaceX, каже радник керівника ОП.
Подоляк сподівається, що Маск забезпечить стабільний Starlink
Подоляк сподівається, що Маск забезпечить стабільний Starlink

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк наголосив, що,  незалежно від ставлення до Ілона Маска, він допоміг Україні. До того ж бізнесмен має право на власні стратегії, підкреслив Подоляк у дописі у твіттері.

«Ілон Маск допоміг нам вистояти у найбільш критичні моменти війни. Бізнес має право на власні стратегії. Україна знайде рішення, аби Starlink продовжив роботу. Очікуємо, що до кінця переговорів компанія забезпечить стабільний зв‘язок», – зазначив радник керівника ОП.

Нагадаємо, за даними CNN, SpaceX звернулася до Пентагону з проханням забрати на себе фінансування роботи комплексів супутникового зв’язку, від яких залежить зв’язок українських військових у зоні бойових дій.

Нещодавно стало відомо про масштабні збої в роботі Starlink на деокупованих територіях в східній і південній частинах України. Джерела, знайомі з ситуацією, сказали CNN, що відключення раптово вплинули на всю лінію фронту, як вона стояла 30 вересня. Попереджень про відключення не було.

Маск зіткнувся зі шквалом критики в Twitter,  у тому числі з боку президента України Володимира Зеленського, після того, як у серії твітів представив свій мирний план із припинення війни. Це включало б передачу Криму Росії та повторне проведення референдумів, цього разу під наглядом ООН, у чотирьох регіонах, які Росія нещодавно анексувала.

Фото: t.me/zedigital

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1387
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду