Ліз Трасс закликала не слухати погрози Путіна: вони фальшиві

Ліз Трасс закликала не слухати погрози Путіна: вони фальшиві

26 Вересня 2022
1923
26 Вересня 2022
10:10

Ліз Трасс закликала не слухати погрози Путіна: вони фальшиві

1923
Ліз Трасс: «Ми не повинні слухати його брязкання зброєю та фальшиві погрози».
Ліз Трасс закликала не слухати погрози Путіна: вони фальшиві
Ліз Трасс закликала не слухати погрози Путіна: вони фальшиві

Прем’єр-міністр Великої Британії Ліз Трасс закликала не слухати погрози російського диктатора Володимира Путіна, а натомість посилити санкційний тиск на Росію та продовжувати підтримку України.

В інтерв’ю CNN Трасс прокоментувала останні заяви російського диктатора, котрі можна розцінювати й як погрозу застосувати ядерну зброю.

«Ми не повинні слухати його брязкання зброєю та фальшиві погрози... Замість цього нам потрібно продовжувати санкції проти Росії та підтримувати українців», – заявила Трасс.

За словами Трасс, Путін дав наказ про негайну ескалацію та мобілізацію тому, що «він не перемагає у війні».

21 вересня російський диктатор Путін заявив про початок «часткової мобілізації» в Росії. Також він заявив, що Росія визнає результати «референдумів» про «приєднання» до РФ. 

Окремо диктатор пригрозив можливістю застосувати ядерну зброю у випадку «прямої загрози території РФ», заявивши, що це «не блеф» з його боку.

Заяви Путіна збіглись у часі з невдачами росіян на фронті. Армія РФ була розгромлена на Харківщині, ЗСУ продовжують контрнаступальні дії на південному напрямку. За даними Генштабу ЗСУ, станом на 26 вересня українські військові ліквідували понад 57000 окупантів.

Архівне фото: Foreign, Commonwealth & Development Office/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1923
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду