Президент запросив до України відомого коміка Джиммі Феллона

Президент запросив до України відомого коміка Джиммі Феллона

26 Серпня 2022
2337
26 Серпня 2022
20:52

Президент запросив до України відомого коміка Джиммі Феллона

2337
«Здавалося б, нині зовсім не до жартів. Проте часом саме гумор дає додаткові сили рухатися вперед», – каже Володимир Зеленський.
Президент запросив до України відомого коміка Джиммі Феллона
Президент запросив до України відомого коміка Джиммі Феллона

Володимир Зеленський поспілкувався у форматі відеозв’язку з американським телеведучим, актором і коміком Джиммі Феллоном та запросив його до України, повідомляє Офіс президента України. Про це повідомляє Офіс президента.

Вони обговорили варіанти співпраці, які дали б змогу привернути увагу світу до подій в Україні.

«Час іде, і люди, на жаль, звикли навіть до того, що у Європі у XXI столітті точиться війна. Нам не можна цього допустити. Цю тему потрібно постійно піднімати нагору. І в цьому нам можуть допомогти саме такі люди, як ви, Джиммі», – сказав президент.

Він відзначив, що до війни «інколи переглядав виступи Джиммі Феллона». «Зараз ми переживаємо дуже темний період. І, здавалося б, нині зовсім не до жартів. Проте часом саме гумор дає додаткові сили рухатися вперед», – повідомив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, на Першому каналі з ініціативи ведучої Олени Ремовської виходить серія інтерв’ю з українськими стендап-коміками.

«Після 24 лютого мене дуже зацікавив український стендап, – розповіла журналістка в інтерв’ю для сайту Суспільного. – Він зараз на хвилі популярності. Здатність сміятися під час війни – це парадоксально, але також, як на мене, свідчить про нашу велику внутрішню силу. На додачу, чи не кожний виступ цих хлопців і дівчат – благодійний, вони збирають на ЗСУ, допомагають відбудовувати зруйновані оселі».

Фото – скріншот з виступу Джиммі Феллона

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2337
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду