29 серпня – OneMinuteConference-2022 за участі Френсіса Фукуями та Олівера Гарта

29 серпня – OneMinuteConference-2022 за участі Френсіса Фукуями та Олівера Гарта

19 Серпня 2022
811
19 Серпня 2022
21:52

29 серпня – OneMinuteConference-2022 за участі Френсіса Фукуями та Олівера Гарта

811
За форматом, 10 відомих світових та українських мислителів за 10 хвилин мають надихнути українців на економічне диво.
29 серпня – OneMinuteConference-2022 за участі Френсіса Фукуями та Олівера Гарта
29 серпня – OneMinuteConference-2022 за участі Френсіса Фукуями та Олівера Гарта

29 серпня на OneMinuteConference-2022 відомі мислителі дадуть відповідь на питання «Як Україні стати новим економічним дивом?». До участі запрошені, зокрема, Френсіс Фукуяма, Ріта МакГрат, Валерій Пекар, Павло Шеремета та інші. Організатором виступить MEREZHA за підтримки ЄБРР та уряду США.

Учасники конференції готують виступи на тему «Як Україні стати новим економічним дивом?». Вони звернуться до аудиторії у форматі « 1 хвилина – 1 концентрована думка – 1 спікер». «Цей інноваційний формат вже схвилював українських підприємців на першій OneMinuteConference-2020 у період пандемії Covid-19. Тоді 12 тисяч підприємців почули ідеї від Тома Пітерса, Алекса Остервальдера, та Мартина Сорелла. В щоденній рутині операційного менеджменту одна хвилина може відкрити нові перспективи та надихнути на значний прорив», – кажуть організатори. 

Серед спікерів:

● Френсіс Фукуяма, політичний економіст та публіцист, професор Стенфордського університету.

● Олівер Гарт, Нобелівський лауреат з економіки, професор в Гарвардському університеті.

● Людо Ван дер Хейден, професор та декан INSEAD — провідної світової школи бізнесу.

● Валерій Пекар, підприємець, публіцист, викладач бізнес-шкіл, віцепрезидент Українського союзу підприємців та промисловців. ● Павло Шеремета, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи, почесний консультант GLOBSEC.

● Анатолій Амелін, співзасновник аналітичного центру «Український інститут майбутнього», експерт зі стратегії та антикризового управління.

● Владислав Рашкован, заступник виконавчого директора МВФ, реформатор банківського сектору. ● Андрій Длігач, голова Advanter Group, співзасновник Центру економічного відновлення, доктор економічних наук.

● Ріта МакГрат, Професорка менеджменту в Columbia Business School. № 1 у рейтингу Thinkers50 серед бізнес стратегів. Експертка у галузі інновацій та стратегій зростання.

По завершенні події MEREZHA, за підтримки ЄБРР та уряду США, відкриє доступ всім учасникам до мобільного додатку з записами. Ці виступи будуть доступні тільки 48 годин.

Участь для всіх користувачів MEREZHA безкоштовна. Зареєструватися на подію можна за цим посиланням.

MEREZHA – це платформа експертних рішень, що має на меті допомогти підприємцям зростати за рахунок забезпечення їх доступом до релевантних знань та сторонньої експертизи. На платформі підприємці мають змогу безкоштовно отримати годинну допомогунезалежних перевірених консультантів, пройти бізнес діагностику або скористатися іншими сервісами для вирішення своїх нагальних питань. Платформа створена за підтримкиЄБРР. ЄБРР та уряд США можуть не розділяти думки спікерів та у ніякому разі не можуть сприйматися як офіційна позиція організацій. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
811
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду