Телепродюсери з ОУП мають перший міжнародний контракт – з Німеччиною

Телепродюсери з ОУП мають перший міжнародний контракт – з Німеччиною

19 Серпня 2022
1175
19 Серпня 2022
18:58

Телепродюсери з ОУП мають перший міжнародний контракт – з Німеччиною

1175
Трейлери стрічок «Маріуполь. Невтрачена надія» та «9 життів» вже доступні для перегляду.
Телепродюсери з ОУП мають перший міжнародний контракт – з Німеччиною
Телепродюсери з ОУП мають перший міжнародний контракт – з Німеччиною

Німецька компанія Autentic Distribution придбала права на міжнародну дистрибуцію документальних фільмів Організації українських продюсерів, повідомляє пресслужба ОУП.

Autentic Distribution є підрозділом документального лейблу Autentic та дочірньою компанією німецької Beta-Group. Найбільше європейських продюсерів зацікавили фільми «Маріуполь. Невтрачена надія» та «9 життів».

Своїми очікуваннями від кіно з України вже поділилася керівниця відділу продажів та закупок Autentic Distribution Мір'ям Штрассер:

«Фільм "Маріуполь. Невтрачена надія" розповідає про перші тижні блокади Маріуполя очима дуже сильної жінки. Це супервражаючий і глибоко шокуючий фільм із чудовою розповіддю, і Autentic має пропонувати його всюди. Фільм «Дев'ять життів» показує війну через долі тварин: кішок, собак, левів, коней… Це погляд українців, які під час війни не залишили братів наших менших. Всі, хто любить тварин, будуть абсолютно зворушені».

Співзасновник Організації українських продюсерів Ігор Сторчак відзначив «колосальний досвід» Autentic Distribution, який має сприяти ширшому показу українських фільмів у світі.

Ігор Сторчак

«Міжнародні продажі для нас – це, насамперед, охоплення та кількість людей, які побачать правду про війну в Україні, а в другу чергу – гроші, які ми зможемо витратити на зйомку нових документальних проєктів та підтримку професіоналів, задіяних в українській індустрії», – прокоментував Ігор Сторчак.

Нагадаємо, «Маріуполь. Невтрачена надія», згідно опису стрічки, показує російсько-українську війну очима простих людей, які прожили перший місяць вторгнення у Маріуполі. Це «фільм-доказ, фільм-правда пересічних громадян, які опинилися всередині війни». Трейлер фільму доступний за цим посиланням.

«Дев'ять життів» – стрічка про волонтерів, які ризикуючи власним життям, витягували тварин із палаючих та зруйнованих квартир. Камера фокусується на людях, які не поїхали, а залишилися рятувати тих, хто слабший і не може себе захистити. Вони відмовлялися залишати тварин у зоопарках та притулках навіть під час найзапекліших обстрілів. Трейлер фільму доступний за цим посиланням.

Об’єднання Українських Продюсерів (ОУП) засноване у березні 2022 року сімома теле- та кіно- продюсерами задля зйомок кіно про передумови, хід та наслідки російської агресії проти України. 

Перші результати своєї роботи ОУП представить до Дня Незалежності

Фото надані пресслужбою Організації українських продюсерів

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1175
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду