Уперше за півроку: «Дизель Шоу» дасть концерти на підтримку ЗСУ

Уперше за півроку: «Дизель Шоу» дасть концерти на підтримку ЗСУ

18 Серпня 2022
2297
18 Серпня 2022
17:27

Уперше за півроку: «Дизель Шоу» дасть концерти на підтримку ЗСУ

2297
Команда готує нову патріотичну програму виключно українською мовою.
Уперше за півроку: «Дизель Шоу» дасть концерти на підтримку ЗСУ
Уперше за півроку: «Дизель Шоу» дасть концерти на підтримку ЗСУ

Команда «Дизель Шоу» наприкінці серпня планує вийти на сцену з новими концертами «Поки жарти маємо, ми перемагаємо». Їх організовують на підтримку Збройних сил України. 

Шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар зазначив, що нові концерти організовують уперше за півроку повномасштабної війни.

«Останні пройшли в лютому в Палаці "Україна" – буквально за декілька годин до вторгнення фашистів. Ще кілька місяців тому ми не знали, чи зможемо знову зустрітися на сцені. Тепер впевнено кажемо  "ТАК"! Бо маємо дуже важливу ціль — допомогти військовослужбовцям Збройних сил України», — розповідає Бланар.

Частину коштів від продажу квитків  спрямують на потреби захисників України.

«Щохвилини військовослужбовці захищають наші життя, постійно ризикуючи своїми. Що маємо робити ми – усіма силами допомагати фронту! "Дизель Студіо" постійно передає туди автівки, амуніцію, засоби зв’язку тощо. Вирішили вийти на більш високий рівень, але для цього потрібні гроші. Тому жартуємо, заробляємо і допомагаємо! Бо поки жарти маємо, ми перемагаємо!» — каже Бланар. 

Команда готує нову патріотичну програму лише українською мовою, актори розкажуть історії про нові реалії. Деякі з них перегукуватимуться з їхнім особистим життям. 

«Один із номерів має назву "путін помер!", чи не про це мріє кожен українець? Я щодня чекаю цієї новини. Актори обов’язково згадають наших героїв, які сміливо боронять Україну й життя мільйонів українців. І волонтерам присвятимо номер, і натівцям, і патріотичним дітям. Тем багато, жартувати є про що», — каже художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов

Концерти пройдуть чотири дні поспіль: 28, 29, 30 та 31 серпня в МЦКМ (Жовтневий палац) за адресою Алея Героїв Небесної Сотні, 1. Концертна зала має бомбосховище. 

Фото: Дизель Шоу/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2297
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду