detector.media
18.08.2022 17:27
Уперше за півроку: «Дизель Шоу» дасть концерти на підтримку ЗСУ
Уперше за півроку: «Дизель Шоу» дасть концерти на підтримку ЗСУ
Команда готує нову патріотичну програму виключно українською мовою.

Команда «Дизель Шоу» наприкінці серпня планує вийти на сцену з новими концертами «Поки жарти маємо, ми перемагаємо». Їх організовують на підтримку Збройних сил України. 

Шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар зазначив, що нові концерти організовують уперше за півроку повномасштабної війни.

«Останні пройшли в лютому в Палаці "Україна" – буквально за декілька годин до вторгнення фашистів. Ще кілька місяців тому ми не знали, чи зможемо знову зустрітися на сцені. Тепер впевнено кажемо  "ТАК"! Бо маємо дуже важливу ціль — допомогти військовослужбовцям Збройних сил України», — розповідає Бланар.

Частину коштів від продажу квитків  спрямують на потреби захисників України.

«Щохвилини військовослужбовці захищають наші життя, постійно ризикуючи своїми. Що маємо робити ми – усіма силами допомагати фронту! "Дизель Студіо" постійно передає туди автівки, амуніцію, засоби зв’язку тощо. Вирішили вийти на більш високий рівень, але для цього потрібні гроші. Тому жартуємо, заробляємо і допомагаємо! Бо поки жарти маємо, ми перемагаємо!» — каже Бланар. 

Команда готує нову патріотичну програму лише українською мовою, актори розкажуть історії про нові реалії. Деякі з них перегукуватимуться з їхнім особистим життям. 

«Один із номерів має назву "путін помер!", чи не про це мріє кожен українець? Я щодня чекаю цієї новини. Актори обов’язково згадають наших героїв, які сміливо боронять Україну й життя мільйонів українців. І волонтерам присвятимо номер, і натівцям, і патріотичним дітям. Тем багато, жартувати є про що», — каже художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов

Концерти пройдуть чотири дні поспіль: 28, 29, 30 та 31 серпня в МЦКМ (Жовтневий палац) за адресою Алея Героїв Небесної Сотні, 1. Концертна зала має бомбосховище. 

Фото: Дизель Шоу/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY