На Takflix вийшла добірка фільмів Марини Степанської

На Takflix вийшла добірка фільмів Марини Степанської

11 Серпня 2022
658
11 Серпня 2022
17:45

На Takflix вийшла добірка фільмів Марини Степанської

658
50% від продажів квитків перерахують об’єднанню документалістів «Вавилон’13», чимало з яких зараз захищає Україну.
На Takflix вийшла добірка фільмів Марини Степанської
На Takflix вийшла добірка фільмів Марини Степанської

На Takflix вийшли короткометражні фільми Марини Степанської. Про це провідомляється в розсилці онлайн-кінотеатру.

Онлайн доступні «Знебарвлена» (2019) для показу на території україни, а також «Чоловіча робота» (2015) і «Канікули» (2013) для всіх територій.

50% з продажу квитків перекажуть захисникам України, які входять в об’єднання документалістів Babylon’13, ще 10% – перерахують у фонд «Повернись живим».

«Знебарвлена» – це візуальна комедія про дівчину, яка намагається повернути собі колір. Головну героїню зіграла акторка Дар’я Полуніна. Оператор-постановник – Себастьян Талер.

«Чоловіча робота» – короткометражна драма про юриста з корпорації, що займається скуповуванням земель, іноді на межі закону. Одного разу він має домовитися із фермером, якому земля належить по праву. У головних ролях – Олександр прищепа та Роман Ясіновський. Оператор-постановник – Себастьян Талер. Саунд-дизайн – Антон Байбаков. У 2015 році фільм отримав нагороду за «Найкращий український короткометражний фільм» Одеського МКФ та «Спеціальну відзнаку журі» національного конкурсу кінофестивалю «Молодість» за найкращу акторську роботу.

«Канікули» – короткометражна документальна стрічка про про хлопця і дівчину, які полишають місто й вирушають в село, щоб віднайти себе. Динаміка їхніх стосунків розкривається від конфліктів, які виникають внаслідок побутових непорозумінь та різниці у темпераменті, до перших ознак взаєморозуміння. Саунд-дизайнер фільму – Антон Байбаков.

Марина Степанська – українська режисерка й сценаристка. У 2004 закінчила кінофакультет у КНУТКіТ ім. І. К. Карпенка-Карого. Працювала в Київському експериментальному театрі «Школа».

З повнометражним документальним фільмом «Кінематографіст» брала участь у піврічній програмі Archidoc, проведеній французькою кіношколою La Femis для європейських документалістів.

Її повнометражний дебют «Стрімголов» про молодих киян у 2018 році отримав Приз глядацьких симпатій на кінофестивалі «Premiers Plans d'Angers» у Франції, Приз за найкращий дебют та приз глядацьких симпатій на кінофестивалі «Ceau, Cinema! Festival de Buzunar» у Румунії, а також здобув три Золоті Дзиґи від Української кіноакадемії («Найкраща жіноча роль», «Найкращий звук», «Найкраща музика»).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
658
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду