Портников виявив вдома прослуховування – Микола Княжицький

Портников виявив вдома прослуховування – Микола Княжицький

10 Серпня 2022
5796
10 Серпня 2022
20:10

Портников виявив вдома прослуховування – Микола Княжицький

5796
Інцидентом уже займаються співробітники поліції та СБУ.
Портников виявив вдома прослуховування – Микола Княжицький
Портников виявив вдома прослуховування – Микола Княжицький

Відомий публіцист, теле- і радіоведучий Віталій Портников знайшов у своєму помешканні у Львові пристрій для прослуховування. Про це у своєму дописі повідомив народний депутат Микола Княжицький.

«У Львові вдома журналіст Віталій Портников, який веде програми на "Еспресо" і "Радіо Свобода", знайшов підслуховувальний пристрій. Це диктофон із можливістю довго вести запис. Викликали поліцію. Приїхали швидко. Викликали СБУ. Не їдуть», – зазначив Микола Княжицький.

Після того, як народний депутат окремо наголосив на своєму проханні до Служби безпеки «негайно приїхати і порушити справу», співробітники СБУ прибули до Портникова.

«Ми не знаємо, хто і з якою метою встановив цей пристрій: наші служби, зарубіжні чи криміналітет», – додав Микола Княжицький.

Цей пристрій вже вилучено, розповів Віталій Портников у коментарі «Радіо Свобода». Слідчі з'ясовують, хто саме міг організувати це прослуховування.

«Після моєї заяви слідчими СБУ Львівської області проведено огляд приміщення і вилучений пристрій, який є пристроєм для прослуховування і запису інформації. Я сподіваюся, що відповідні структури проведуть експертизу і дізнаються, ким і для чого цей пристрій був розташований у моїй квартирі», – сказав журналіст.

У коментарі «Детектору медіа» журналіст повідомив, що не пов'язує це прослуховування з конкретними публікаціями і не має припущень стосовно того, хто приніс це обладнання до його помешкання.

Фото з фейсбук-сторінки Миколи Княжицького

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5796
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр
615 дн. тому
Ворогів в нас багато, що внешних, що внутрішніх! Друзів мало, є також тимчасові союзникі. Як що не знайдуть, хто установив, тоді це зробили наши.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду