detector.media
10.08.2022 20:10
Портников виявив вдома прослуховування – Микола Княжицький
Портников виявив вдома прослуховування – Микола Княжицький
Інцидентом уже займаються співробітники поліції та СБУ.

Відомий публіцист, теле- і радіоведучий Віталій Портников знайшов у своєму помешканні у Львові пристрій для прослуховування. Про це у своєму дописі повідомив народний депутат Микола Княжицький.

«У Львові вдома журналіст Віталій Портников, який веде програми на "Еспресо" і "Радіо Свобода", знайшов підслуховувальний пристрій. Це диктофон із можливістю довго вести запис. Викликали поліцію. Приїхали швидко. Викликали СБУ. Не їдуть», – зазначив Микола Княжицький.

Після того, як народний депутат окремо наголосив на своєму проханні до Служби безпеки «негайно приїхати і порушити справу», співробітники СБУ прибули до Портникова.

«Ми не знаємо, хто і з якою метою встановив цей пристрій: наші служби, зарубіжні чи криміналітет», – додав Микола Княжицький.

Цей пристрій вже вилучено, розповів Віталій Портников у коментарі «Радіо Свобода». Слідчі з'ясовують, хто саме міг організувати це прослуховування.

«Після моєї заяви слідчими СБУ Львівської області проведено огляд приміщення і вилучений пристрій, який є пристроєм для прослуховування і запису інформації. Я сподіваюся, що відповідні структури проведуть експертизу і дізнаються, ким і для чого цей пристрій був розташований у моїй квартирі», – сказав журналіст.

У коментарі «Детектору медіа» журналіст повідомив, що не пов'язує це прослуховування з конкретними публікаціями і не має припущень стосовно того, хто приніс це обладнання до його помешкання.

Фото з фейсбук-сторінки Миколи Княжицького

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY