Померла Руслана Писанка

Померла Руслана Писанка

19 Липня 2022
3405
19 Липня 2022
09:26

Померла Руслана Писанка

3405
ТСН: Руслана Писанка померла у Німеччині.
Померла Руслана Писанка
Померла Руслана Писанка

У вівторок, 19 липня, унаслідок важкої хвороби померла телеведуча Руслана Писанка. Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на власні джерела. 

«Велика війна змусила поїхати її до Німеччини. Там лікарі у Руслани Писанки діагностували важку хворобу. Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала», – повідомляє ТСН.

Руслана Писанка (Писанко) – українська актриса та телеведуча. Народилася 17 листопада 1965 року у Києві.

1995 року закінчила режисерський факультет Київського державного інституту культури за спеціальністю «режисер телебачення». Вела прогноз погоди разом із Олексієм Дівєєвим-Церковним.

Учасниця телепроєктів «Танці з зірками», «Службовий романс»,  «Зірка+Зірка». Вела програму «Погода від Руслани Писанки» на радіостанції «Ретро FM Україна» та шоу «Твій День» на «1+1».

Знімалася у кіно в Україні, Польщі, Росії та Нідерландах. Глядачі пам'ятатимуть її за ролями у фільмах «Кілька любовних історій», «Москаль-чарівник», «Вогнем і мечем», «Чорна рада» та ін.

Лауреатка Державної премії України ім. Олександра Довженка за акторську роботу у фільмі «Москаль-чарівник», також була нагороджена Орденом Святого Володимира.

Фото: пресслужба каналу «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3405
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду