detector.media
19.07.2022 09:26
Померла Руслана Писанка
Померла Руслана Писанка
ТСН: Руслана Писанка померла у Німеччині.

У вівторок, 19 липня, унаслідок важкої хвороби померла телеведуча Руслана Писанка. Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на власні джерела. 

«Велика війна змусила поїхати її до Німеччини. Там лікарі у Руслани Писанки діагностували важку хворобу. Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала», – повідомляє ТСН.

Руслана Писанка (Писанко) – українська актриса та телеведуча. Народилася 17 листопада 1965 року у Києві.

1995 року закінчила режисерський факультет Київського державного інституту культури за спеціальністю «режисер телебачення». Вела прогноз погоди разом із Олексієм Дівєєвим-Церковним.

Учасниця телепроєктів «Танці з зірками», «Службовий романс»,  «Зірка+Зірка». Вела програму «Погода від Руслани Писанки» на радіостанції «Ретро FM Україна» та шоу «Твій День» на «1+1».

Знімалася у кіно в Україні, Польщі, Росії та Нідерландах. Глядачі пам'ятатимуть її за ролями у фільмах «Кілька любовних історій», «Москаль-чарівник», «Вогнем і мечем», «Чорна рада» та ін.

Лауреатка Державної премії України ім. Олександра Довженка за акторську роботу у фільмі «Москаль-чарівник», також була нагороджена Орденом Святого Володимира.

Фото: пресслужба каналу «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY