Руслану Писанку запам’ятають як ведучу погоди. А мали б згадувати як зірку кіно

Руслану Писанку запам’ятають як ведучу погоди. А мали б згадувати як зірку кіно

20 Липня 2022
3259
20 Липня 2022
16:43

Руслану Писанку запам’ятають як ведучу погоди. А мали б згадувати як зірку кіно

3259
Чому ж її не тягли на кожен пітчинг? :(
Руслану Писанку запам’ятають як ведучу погоди. А мали б згадувати як зірку кіно
Руслану Писанку запам’ятають як ведучу погоди. А мали б згадувати як зірку кіно

Руслана Писанка — це саме той приклад ідіотської ситуації, коли усе мало бути зовсім не так.

Вона просто мусила бути однією з найпопулярніших наших акторок. У неї був практично повний набір якостей для великої кінозірки: талант, харизма, сміливість, зовнішність. Натомість у народній пам‘яті вона лишилася, судячи з дописів та новин, — тою самою сексі ведучою погоди. І Писанка у тому була справді крутою, без питань. Але, блін, її мали би згадувати саме за ролями у кіно. І яка ж це дика дурня, що їх у неї було так мало. Проте вона вміла їх обирати.

Сексі вона стала ще задовго до «Погоди» — у фільмі «Москаль-чарівник». Зачаровувала там саме Писанка.

А Мелашка у міні-серіалі «Чорна рада». Це ж просто втілення позитивного образу української жінки — розумної, поміркованої, прагматичної. Її героїня з неймовірним достоїнством трималася з чоловіком, гостями і у найбільш складних ситуаціях. З такою дипломатичністю і водночас вмінням красиво під‘їбнути — просто хоч на усі міжнародні засідання їздити.

І навпаки — відьма Горпина у «Вогнем і мечем». Страшна, навіть неприємна, з масним волоссям, у брудному лахмітті, бліда, із майже синіми губами. Пошукайте ще акторку, яка згодиться бути страшидлом. А Писанка зіграла цю роль і зробила це неймовірно.

Вона могла бути ким завгодно на екрані. Але якось так склалося, що не знімали. На початку 2000 вона поїхала в Росію, вела якісь дурні шоу, з‘являлася у невеликих ролях у дурних комедіях. Брала участь у ріаліті-шоу. Ну, ок, стрічок у нас тоді робили мало. Але ж останні 8—10 років поперло. Чому ж її не тягли на кожен пітчинг? Дивно, чим не таке потрібне поєднання — талановита і медійна. Це могла бути і комедія, і драма, і детектив — та що-завгодно, вона б вписалася у будь-який образ. І її зображення на постері точно звернуло б увагу глядачів.

На жаль, ця історія зовсім не унікальна. Просто щось не складається. Але я була дуже рада прочитати сьогодні, що Руслана Писанка таки знялася у «Демонах» Наталки Ворожбит. Кілька сцен не дозняли, але, схоже, викрутяться. За описом це має бути драма про травми жінки, яка пережила совок. Дуже чекаю. І світла пам‘ять.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3259
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду