Зеленський став лауреатом премії імені Нємцова

Зеленський став лауреатом премії імені Нємцова

12 Червня 2022
1913
12 Червня 2022
13:51

Зеленський став лауреатом премії імені Нємцова

1913
Президента України відзначено за його позицію у відстоюванні демократичних цінностей.
Зеленський став лауреатом премії імені Нємцова
Зеленський став лауреатом премії імені Нємцова

Фонд Бориса Нємцова оголосив лауреата премії за сміливість 2022 року. Ним став Володимир Зеленський, повідомляється на сайті фундації.

У ситуації війни представники Фонду вирішили номінувати на премію українців. Серед кандидатів були мер Києва Віталій Кличко, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, засновниця підрозділу бойових медиків-волонтерів Юлія Паєвська (Тайра), радник президента України Олексій Арестович та інші. За результатами рейтингового голосування серед засновників та членів Ради Фонду переможцем став президент України.

Благодійний фонд було засновано 2015 року в Німеччині на знак вшанування пам’яті про російського політика Бориса Нємцова. Серед завдань Фонду – підтримка діалогу між Росією та Євросоюзом, реалізація освітніх програм та збереження спадщини Бориса Нємцова, якого було вбито у Москві.

Фонд щорічно організовує форум, який традиційно відбувається на початку жовтня та приурочений до дня народження вбитого російського опозиціонера. Щороку від імені Фонду вручають премію імені Бориса Нємцова за сміливість у відстоюванні демократичних цінностей.

Фото: сайт президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1913
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
677 дн. тому
Це вже не перший президент, який отримав відзнаку, визнання або пошану, поки Україна продовжує втрачати. Помирати, так з музикою! Як на Титаніку оркестр грав до останнього.
Nadine
677 дн. тому
Дуже правильно і приємно чути нам, українцям!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду