«Апостроф TV» відновлює програму Security Talks

«Апостроф TV» відновлює програму Security Talks

30 Травня 2022
1316
30 Травня 2022
16:21

«Апостроф TV» відновлює програму Security Talks

1316
Місія нового сезону проєкту, як анонсують на каналі, – інформувати суспільство про ситуацію з переозброєнням української армії, протидіяти російським фейкам, допомагати з комунікацією між військовиками й промисловцями.
«Апостроф TV» відновлює програму Security Talks
«Апостроф TV» відновлює програму Security Talks

На каналі «Апостроф TV» відновлює вихід програма «Переозброєння: Security Talks», про що повідомила пресслужба телеканалу.

Ведучий програми – Валентин Бадрак.

Проєкт «Security Talks» виходив в ефір з грудня 2020 року та був призупинений з початком повномасштабного наступу Росії. Після перерви канал провів ребрендинг програми.

У новому сезоні програми, яка виходитиме щоп'ятниці, обговорюватимуть нову артилерію, реактивні системи залпового вогню, протикорабельні ракети та літаки від союзників.

Місія нового сезону проєкту «Переозброєння: Security Talks», як анонсують на каналі, – інформувати суспільство про ситуацію з переозброєнням ЗСУ, протидіяти російським фейкам, допомагати з комунікацією між військовиками й промисловцями.

Фото: «Апостроф TV»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1316
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду