Український ПЕН запустив новий сайт

Український ПЕН запустив новий сайт

25 Травня 2022
935
25 Травня 2022
12:42

Український ПЕН запустив новий сайт

935
ПЕН планує і далі удосконалювати користувацькі можливості сайту, а також розвивати його англомовну версію.
Український ПЕН запустив новий сайт
Український ПЕН запустив новий сайт

У середу, 25 травня, Український ПЕН запустив новий сайт, платформа має оновлений інтерфейс і сучасний дизайн у стилі брендбуку організації, також вона доповнена низкою нових функцій.

Активна робота над новим сайтом ПЕН тривала близько року, потреба у його публічному запуску зросла після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

«Ми давно мали намір оновити та осучаснити наш сайт, щоб, з одного боку, він був зручнішим для читачів, а з другого – щоб автори ПЕН могли ефективніше його використовувати для промоції своїх творів і нових публікацій», – розповідає виконавча директорка Українського ПЕН Тетяна Терен.

В останні місяці відвідуваність сайту суттєво зросла, оскільки для міжнародної ПЕН-спільноти він став джерелом інформації про війну Росії проти України і злочини російських окупантів проти української культури та медіа.

«У час, коли увага всього світу звернена до нашої країни, важливо було забезпечити існування якісної комунікаційної платформи, на якій би були зібрані головні новини у сферах культури, правозахисту та свободи слова. Крім того, сайт Українського ПЕН став майданчиком, завдяки якому закордонні медіа можуть виходити на звʼязок з українськими інтелектуалами та запрошувати їх до участі в інтервʼю та публічних заходах», – говориться в повідомленні.

Оновлення стосувалося всіх рубрик сайту: «Про нас», «Новини», «Публікації», «Свобода слова», «Проєкти», «Премії», «Події» та «Можливості». 

На сайті можна ознайомитися з історією, членами та адміністративною командою організації, а також побачити установчі та звітні документи Українського ПЕН. «Бібліотека Українського ПЕН» відтепер працює в інтерактивному форматі.

«Події» для зручності користування розміщені у режимі календаря. Усі відеоролики, над створенням яких працювала команда ПЕН, зібрані в розділі «Наші відео». Крім того, члени ПЕН зможуть вести свої блоги і розміщувати дописи на новому сайті організації.

ПЕН планує і далі удосконалювати користувацькі можливості сайту, а також розвивати його англомовну версію.

До 1 червня 2022 року сайт Українського ПЕН працює у тестовій версії і буде вдосконалюватися.

У березні ПЕН запустив сторінку з актуальною інформацією та матеріалами про війну Росії проти України. Вона упорядковується на основі щотижневої англомовної розсилки, яка готується командою ПЕН для закордонної аудиторії і постійно оновлюється.

Ілюстрація: Український ПЕН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
935
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду