МОЗ запустило сайт про здоров’я під час війни

МОЗ запустило сайт про здоров’я під час війни

18 Червня 2022
3449

МОЗ запустило сайт про здоров’я під час війни

3449
Проєкт створили за фінансової підтримки Світового банку та Швейцарії.
МОЗ запустило сайт про здоров’я під час війни
МОЗ запустило сайт про здоров’я під час війни

Міністерство охорони здоров’я запустило платформу доказової інформації про здоров’я під час війни — «Бережи себе». Про цей йдеться у дописі на фейсбук-сторінці міністерства.

Платформу створено, щоб надавати доказову інформацію, яка стосується здоров'я людини — від тематики хронічних та інфекційних захворювань до ментального здоров’я.

На платформі «Бережи себе» створено вісім розділів, де публікуватимуть інформацію про надзвичайні ситуації під час війни, підтримку здоров’я, захворювання, харчові отруєння, травми, жіноче та ментальне здоров’я.

Проєкт створила команда організації Inscience за підтримки World Bank, World Bank Ukraine та Швейцарії.

Нагадаємо, у квітні Міністерство закордонних справ запустило сайт та бот для українців, які через війну виїхали до Польщі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3449
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду