Ютуб-канал «Наш» ожив

Ютуб-канал «Наш» ожив

24 Травня 2022
4888
24 Травня 2022
11:05

Ютуб-канал «Наш» ожив

4888
На каналі Євгена Мураєва анонсують проєкт «Да, это так» з Максом Назаровим та Ярославою Масловою.
Ютуб-канал «Наш» ожив
Ютуб-канал «Наш» ожив

Ведучі каналу «Наш» повертаються на ютуб із новим проєктом. 23 травня канал опублікував російськомовний анонс проєкту «Да, это так» з Максом Назаровим та Ярославою Масловою.

У 30-секундному відео ведучі по черзі промовляють слова «Війна. Путін. Зеленський. Мир. Донбас. Азов. Маріуполь. Буча. Біженці. Гуманітарка. Європа. США. Росія. Геноцид. Переговори. Полонені. Байрактар. Джавелін. Економіка. Олігархи. Харків. Херсон. Герої. ЗСУ. Перемога. Україна» і зрештою кажуть, що це лихо і біль, але «ми переможемо».

«Три місяці ми допомагали, працювали, підтримували, спостерігали, кожен з нас робив і робить це в рамках своїх сил та можливостей, і 99% моєї аудиторії робить це на благо України та перемоги. Ми з Ясею сьогодні включаємо для вас звичний для нас віжуал, покажемо та розповімо про війну та нашу перемогу», – так Назаров анонсує проєкт у своему телеграм-каналі.

Чи означає запуск проєкту відновлення роботи каналу «Наш», нам поки що з’ясувати не вдалося. Для «Да, это так» вже створили окремий канал на ютубі. Формат та дата прем'єри наразі не оголошуються. «Детектор медіа» звернувся по коментар до Макса Назарова для уточнення деталей нового проєкту та подальшої роботи каналу «Наш» і чекає на відповідь.

Нагадаємо, 11 лютого РНБО України запровадила санкції проти телеканалу «Наш» екснардепа Євгена Мураєва. Канал припинили транслювати оператори платного телебачення, але він продовжив роботу на ютубі. Водночас, за словами ведучого Макса Назарова, повноцінне онлайн-мовлення було неможливим, тому що приміщення та техніка «під санкціями». «Детектор медіа» намагався перевірити цю інформацію, звернувшись до керівника та формального співвласника каналу Володимира Грановського та фактичного власника Євгенія Мураєва, однак не отримав відповідей.

Протягом тижня після запровадження санкцій канал показував повтори програм на ютубі, а потім відновив прямі ефіри. З 24 лютого і до анонсу проєкту «Да, это так» канал «Наш» опублікував на ютубі тільки два відео зі зверненнями: президента Володимира Зеленського до армії та ведучого Макса Назарова до росіян та білорусів.

Що не так із каналом проросійського екснардепа Євгенія Мураєва «Наш» – читайте за посиланням, а про «тамаду російської пропаганди» Макса Назарова – у досьє ДМ.

Як канал «Наш» ще за кілька днів до повномасштабного вторгнення просував російські наративи та пророкував Україні поразку у протистоянні з Росією – читайте в огляді «Детектора медіа».

Ілюстрація: канал «Наш»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4888
Читайте також
13.01.2022 11:00
Ярослав Зубченко
«Детектор медіа»
9 009
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитро
694 дн. тому
Якщо на четвертому місяці війни проросійські пропагандисти відкривають нові шоу, то якось неправильно ми боремось з російською агентурою.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду