У США випустили комікс про Володимира Зеленського

У США випустили комікс про Володимира Зеленського

19 Травня 2022
1548
19 Травня 2022
16:41

У США випустили комікс про Володимира Зеленського

1548
Частину коштів від продажу спрямують Міжнародному Червоному Хресту.
У США випустили комікс про Володимира Зеленського
У США випустили комікс про Володимира Зеленського

Американська компанія TidalWave Productions випустила комікс про життя президента України Володимира Зеленського, на це звернули увагу в Reuters.

На 22 сторінках розповідається шлях Зеленського від коміка до лідера країни, в якій триває війна через російську агресію. Також згадується, як він свого часу зіграв голову держави в серіалі «Слуга народу», а потім без політичного досвіду став шостим президентом України.

«Хто він? Що змушує його працювати? Чому він правильний лідер для України в цей момент? Це те, що мене цікавило, коли я починав дослідження», – прокоментував письменник Майкл Фрізелл, який працював над коміксом.

Художник Пабло Мартінена, який створив цей випуск, раніше робив комікси з біографіями Девіда Бекхема, Нельсона Мандели та Дональда Трампа.

Видавець Даррен Г. Девіс, у свою чергу, розповів, що цей комікс багато значить для нього через коріння – його бабусі та дідусі свого часу емігрували з України. Тому він вирішив випустити такий комікс не тільки щоб розповісти певну історію, але й для збору коштів на благодійність. Частина коштів від продажу буде передана Міжнародному Червоному Хресту.

Ілюстрації: TidalWave Productions

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1548
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду