detector.media
19.05.2022 16:41
У США випустили комікс про Володимира Зеленського
У США випустили комікс про Володимира Зеленського
Частину коштів від продажу спрямують Міжнародному Червоному Хресту.

Американська компанія TidalWave Productions випустила комікс про життя президента України Володимира Зеленського, на це звернули увагу в Reuters.

На 22 сторінках розповідається шлях Зеленського від коміка до лідера країни, в якій триває війна через російську агресію. Також згадується, як він свого часу зіграв голову держави в серіалі «Слуга народу», а потім без політичного досвіду став шостим президентом України.

«Хто він? Що змушує його працювати? Чому він правильний лідер для України в цей момент? Це те, що мене цікавило, коли я починав дослідження», – прокоментував письменник Майкл Фрізелл, який працював над коміксом.

Художник Пабло Мартінена, який створив цей випуск, раніше робив комікси з біографіями Девіда Бекхема, Нельсона Мандели та Дональда Трампа.

Видавець Даррен Г. Девіс, у свою чергу, розповів, що цей комікс багато значить для нього через коріння – його бабусі та дідусі свого часу емігрували з України. Тому він вирішив випустити такий комікс не тільки щоб розповісти певну історію, але й для збору коштів на благодійність. Частина коштів від продажу буде передана Міжнародному Червоному Хресту.

Ілюстрації: TidalWave Productions

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY