Головною редакторкою «Куншт» стала Олеся Павлишин

Головною редакторкою «Куншт» стала Олеся Павлишин

12 Травня 2022
1123
12 Травня 2022
20:27

Головною редакторкою «Куншт» стала Олеся Павлишин

1123
Також команда журналу поповнилася новою авторкою і менеджеркою Оксаною Брошнівською.
Головною редакторкою «Куншт» стала Олеся Павлишин
Головною редакторкою «Куншт» стала Олеся Павлишин

У команді журналу «Куншт» відбулися кадрові зміни. Головною редакторкою видання стала Олеся Павлишин. Також видання залучило нову редакторку і фахів чиню спільноти Оксану Брошнівську. Про це повідомляється у дописі редакції

Олеся Павлишин керуватиме редакційною політикою й контентом видання. Зокрема, займатиметься статтями і подкастами. Раніше Олеся була випусковою редакторкою «Куншта».

Оксана Брошнівська пише у жанрі науково-популярної журналістики. Зокрема, відома за публікаціями у виданнях «15*4» Lviv.com. У команді «Куншт» вона займатиметься підготовкою статей, подкастів та проєктів. Крім того, Оксана очолюватиме спільноту патронів видання.

«Куншт» — науково-популярний журнал. Висвітлює теми фізики, хімії, біології, технологій, космосу і медицини. Створює проєкти «на межі науки та мистецтва».

Заснований у 2015-му Кирилом Безкоровайним та однодумцями.

Минулого року «Куншт» було відзначено у категорії «Якісний регіональний/нішевий медійний проєкт» Національної премії «Високі стандарти журналістики — 2021».

Фото з фейсбук-сторінки Олесі Павлишин

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1123
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вазген
707 дн. тому
Вітаю! Божого благословення Олесі і редакції!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду