detector.media
04.05.2022 12:19
«1+1 media» відновлює спортивні новини на телеканалах 2+2 та ТЕТ
«1+1 media» відновлює спортивні новини на телеканалах 2+2 та ТЕТ
Новини подаватимуться у форматі дайджеста від журналістів-оглядачів спорту.

«1+1 media» повідомила про відновлення з 3 травня трансляції спортивних новини на телеканалах 2+2 та ТЕТ.

З понеділка по п'ятницю на глядачів двох телеканалів чекатиме огляд актуальних подій спорту в Україні та світі. Як і раніше, проєкт матиме назву «Проспорт» і транслюватиметься на ТЕТ щоденно о 16:00, а на 2+2 – у проміжку між 17:00 та 18:00.

У медіагрупі зазначають, що новини подаватимуться у форматі дайджеста від журналістів-оглядачів спорту. В межах нового сезону проєкту висвітлюватимуться і події зі спортивного фронту. Зокрема, як Україну підтримують зірки спорту, які компанії та організації виступають за припинення будь-яких звʼязків з російськими спортсменами, як спортивні фанати реагують на події в Україні та що роблять для припинення війни. Спонсором показу є компанія Parimatch.

«Галузеві події користуються великою увагою, тому ми будемо продовжувати генерувати актуальний контент про спорт, давати нашим глядачам оперативні новини та хоча б на певний час відволікати від стрічки війни. Водночас, маємо багато локальних історій про спортсменів, які взяли в руки зброю і так само, як і десятки тисяч українців, захищають нашу Незалежність на полі бою. Тому наша місія — розповідати історії про цих людей, а також піднімати важливі теми, що стосуються боротьби на спортивному фронті в тому числі»,  – прокоментував керівник управління спортивних проєктів в 1+1 Production Степан Щербачов.  

У травні 2021 року генеральний директор «1+1 media» Ярослав Пахольчук повідомив про відновлення виходу на каналі «1+1» спортивних новин.

У лютому 2022 року, перед початком масштабної агресії РФ, телеканал «1+1» відновив показ оглядів спортивних подій «Про спорт», ведучими були анонсовані Валерія Ковалінська та Олександра Лобода. 

Фото: Aleksandr Osipov/Flickr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY