У Новій Каховці окупанти встановили пам’ятник Леніну

У Новій Каховці окупанти встановили пам’ятник Леніну

30 Квітня 2022
1566
30 Квітня 2022
15:35

У Новій Каховці окупанти встановили пам’ятник Леніну

1566
Віддані ленінці комунізували місто всупереч українським законам і жодним чином не пояснили свої дії.
У Новій Каховці окупанти встановили пам’ятник Леніну
У Новій Каховці окупанти встановили пам’ятник Леніну

У тимчасово окупованій Новій Каховці російські військові встановили пам’ятник Володимиру Леніну. Про це повідомив віцепрем'єр-міністр Михайло Федоров.

«Поки Україна перша у світі запускає електронні паспорти, орки відновлюють пам'ятник Леніна у тимчасово окупованій Новій Каховці, – зазначив він. – Тримайтеся, дорогі, коли ці дикуни заберуться з території нашої країни, буде ленінопад 2.0».

Доправили пам’ятник на вантажівці, зафіксувавши постать Володимира Ілліча у горизонтальному положенні.

Раніше пам'ятник Леніну вперше після 2015 року повернувся на п’єдестал у тимчасово окупованому Генічеську Херсонської області.

Нагадаємо, для радянської пропаганди ностальгія за Радянським Союзом – це ще й емоція, яка часто трансформується у потужний інструмент російської пропагандистської машини. У соцмережах, зокрема, існують десятки груп, об’єднаних ностальгією і бажанням повернутися в часи, коли «жити було краще, жити було веселіше». Детальніше про це унікальне явище читайте у статті за посиланням.

Фото з телеграм-каналу Михайла Федорова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1566
Читайте також
22.12.2017 17:29
Борис Бахтєєв
«Детектор медіа»
1 708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду