MC.Today пропонує безоплатну рекламу для волонтерських ініціатив

MC.Today пропонує безоплатну рекламу для волонтерських ініціатив

25 Квітня 2022
861
25 Квітня 2022
15:57

MC.Today пропонує безоплатну рекламу для волонтерських ініціатив

861
Видання медіагрупи Creators Media Group планують розміщувати інформацію про збір коштів на спорядження або гуманітарну допомогу.
MC.Today пропонує безоплатну рекламу для волонтерських ініціатив
MC.Today пропонує безоплатну рекламу для волонтерських ініціатив

Видання MC.today, Highload та ITC.ua (входять до Creators Media Group) оголосили про запуск проєкту допомоги волонтерським ініціативам.

У медіагрупі кажуть, що їхня мета – допомогти волонтерам збирати кошти на тепловізори або спорядження для конкретного батальйону, медикаменти або гуманітарну допомогу тощо. Також наводять приклад, що за два дні їм вдалося зібрати близько 200 тисяч грн для закупівлі тепловізорів 29-му окремому стрілецькому батальйону ЗСУ.

«Ініціативам, які ми вирішимо підтримати, ми допоможемо рекламою у виданнях на безоплатній основі – напишемо про них новину, запустимо рекламну кампанію на наших сайтах. 4 млн читачів наших видань (MC.today, Highload та ITC.ua) дізнаються про вашу ініціативу та зможуть її підтримати», – заявили в редакції.

Для участі в проєкті волонтерів просять зазначати, для допомоги кому збирають кошти. Це мають бути конкретні люди, організація чи підрозділ ЗСУ. В рекламних оголошеннях будуть вказані рахунки волонтерів. Подати заявку на участь можна через форму. Перевага, як зазначають у Creators Media Group, буде надаватися «невеликим ініціативам, які без нашої допомоги не зможуть достукатися до українців».

Нагадаємо, раніше засновників MC.Today звинуватили у мародерстві через збір 300 тисяч євро для своїх працівників. Збір вели через дві краудфандингові кампанії – на FundRazr та на GoFundMe. У першій з них вдалося зібрати 10 тисяч євро, а другу вже закрили. 

Ілюстрація: MC.Today

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
861
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду