Анатомия фейка. Как Россия скрывает правду о военных потерях

Анатомия фейка. Как Россия скрывает правду о военных потерях

25 Квітня 2022
2590

Анатомия фейка. Как Россия скрывает правду о военных потерях

Вадим Міський
Програмний директор ГО «Детектор медіа», член Наглядової ради Суспільного мовлення
2590
Анатомия фейка. Как Россия скрывает правду о военных потерях
Анатомия фейка. Как Россия скрывает правду о военных потерях

В России каждый день хоронят военнослужащих, погибших в Украине. Последний раз в российском минобороны отчитались о потерях армии страны спустя месяц после начала так называемой военной спецоперации. И уже тогда эти данные были в несколько раз меньше тех, что озвучивали украинские военные и разведки западных стран.

Анатомия фейка с Вадимом Миским собрала свидетельства того, как агрессор тщательно скрывает правду, всячески манипулируя и искажая данные о собственных потерях в украинской войне.

Нагадаємо, що проект Вадима Міського «Анатомия фейка» стартував у ефірі європейського російськомовного супутникового телеканалу «Новый мир» 18 квітня 2022 року. Передача, що виходить з понеділка по четвер о 19:30, виробляється у співпраці з ГО «Детектор медіа» та професіоналами, відповідальними за наш інформаційний фронт. Автор проекту зазначив, що якщо за уми росіян у Росії боротися практично беззмістовно, то за уми російськомовних європейців — це критично необхідно, ажде лише в одній Німеччині — до трьох мільйонів російськомовних жителів, російська дезінформація не шкодує ресурсів для роботи з ними, що, відповідно, позначається на політиці.

Колаж: «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2590
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду