Сайт «Вікна-новини» запустив донати

Сайт «Вікна-новини» запустив донати

31 Березня 2022
1204
31 Березня 2022
15:07

Сайт «Вікна-новини» запустив донати

1204
До початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну сайт отримував дохід з прямої та нативної реклами.
Сайт «Вікна-новини» запустив донати
Сайт «Вікна-новини» запустив донати

Сайт «Вікна-новини» запустив донати, про що повідомила пресслужба каналу СТБ. Допомогти сайту можна за посиланням.

«У довоєнний час інтернет-департамент отримував дохід з прямої та нативної реклами, які дозволяли повністю покривати затрати редакції для інформування аудиторії в диджитал-середовищі. Наразі 24/7 ми продовжуємо працювати на інформаційному фронті війни, ретельно перевіряємо факти, розвінчуємо фейки й просимо підтримати команду сайту фінансово, щоб ми мали змогу безперебійно працювати для усіх, хто хоче читати перевірені новини», – сказала директорка департаменту інтернет-проєктів Starlight News Ольга Тищук.

Раніше українські медіагрупи «1+1 media», «Медіа Група Україна», Starlight Media, Inter Media Group попросили про фінансову допомогу для подальшого виробництва марафону «Єдині новини». За даними компанії YouControl, у 2020 році телеканал СТБ, телерадіокомпанія «Студія 1+1» та «Телерадіокомпанія "Україна"» увійшли до топ-1000 найбагатших українських компаній. 

Ілюстрація: СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1204
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду