Датагруп-Volia  проведе інтернет у бомбосховищах

Датагруп-Volia проведе інтернет у бомбосховищах

6 Березня 2022
1705
6 Березня 2022
17:55

Датагруп-Volia проведе інтернет у бомбосховищах

1705
Компанія закликає подавати заявки на проведення інтернету в укриттях.
Датагруп-Volia  проведе інтернет у бомбосховищах
Датагруп-Volia  проведе інтернет у бомбосховищах

Компанія Датагруп-Volia  запровадила програму по забезпеченню високошвидкісним інтернетом укриттів та бомбосховищ по всій країні. Про це повідомляє пресслужба.

До  інтернету вже підключено 128 об’єктів цивільного захисту у 18 областях України. Зокрема, 6 з них у місті Києві. Техніки компанії, за інформацією пресслужби, працюють  цілодобово навіть під ворожими обстрілами.
«Наразі є велика проблема відсутності зв’язку із зовнішнім світом коли українці знаходяться підвалах чи бомбосховищах. А як не прикро, ховатися зараз потрібно все частіше. Тому наша компанія просто не може стояти осторонь. Наші працівники, не зважаючи на небезпеку вже майже тиждень продовжують не тільки ремонтувати пошкоджені мережі, ай підключати до Інтернету бомбосховища та укриття по всій країні» - наголосили у керівництві компанії Датагруп-Volia.

Також у компанії закликає усіх, хто не має інтернету  в укритті у Києві чи Київській області звертатись за електронною поштою ukrytia@volia.com.  Спеціалісти компанії обіцяють приїхати одразу «як тільки це дозволить ситуація у вашому районі».

Нагадаємо, Міністерство цифрової трансформації України разом з медіасервісом Megogo створили нову послугу в застосунку «Дія»  – «Дія TV», яка надаватиме оперативні новини через інтернет навіть за відсутності теевізійному сигналу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1705
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду