detector.media
06.03.2022 17:55
Датагруп-Volia проведе інтернет у бомбосховищах
Датагруп-Volia  проведе інтернет у бомбосховищах
Компанія закликає подавати заявки на проведення інтернету в укриттях.

Компанія Датагруп-Volia  запровадила програму по забезпеченню високошвидкісним інтернетом укриттів та бомбосховищ по всій країні. Про це повідомляє пресслужба.

До  інтернету вже підключено 128 об’єктів цивільного захисту у 18 областях України. Зокрема, 6 з них у місті Києві. Техніки компанії, за інформацією пресслужби, працюють  цілодобово навіть під ворожими обстрілами.
«Наразі є велика проблема відсутності зв’язку із зовнішнім світом коли українці знаходяться підвалах чи бомбосховищах. А як не прикро, ховатися зараз потрібно все частіше. Тому наша компанія просто не може стояти осторонь. Наші працівники, не зважаючи на небезпеку вже майже тиждень продовжують не тільки ремонтувати пошкоджені мережі, ай підключати до Інтернету бомбосховища та укриття по всій країні» - наголосили у керівництві компанії Датагруп-Volia.

Також у компанії закликає усіх, хто не має інтернету  в укритті у Києві чи Київській області звертатись за електронною поштою ukrytia@volia.com.  Спеціалісти компанії обіцяють приїхати одразу «як тільки це дозволить ситуація у вашому районі».

Нагадаємо, Міністерство цифрової трансформації України разом з медіасервісом Megogo створили нову послугу в застосунку «Дія»  – «Дія TV», яка надаватиме оперативні новини через інтернет навіть за відсутності теевізійному сигналу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY