«Рятуйтесь!». Кінорежисер Девід Лінч звернувся до Путіна (ВІДЕО)

«Рятуйтесь!». Кінорежисер Девід Лінч звернувся до Путіна (ВІДЕО)

26 Лютого 2022
1037
26 Лютого 2022
10:30

«Рятуйтесь!». Кінорежисер Девід Лінч звернувся до Путіна (ВІДЕО)

1037
«Моя вам порада: рятуйтеся. Врятуйте українців, врятуйте світ».
«Рятуйтесь!». Кінорежисер Девід Лінч звернувся до Путіна (ВІДЕО)
«Рятуйтесь!». Кінорежисер Девід Лінч звернувся до Путіна (ВІДЕО)

Кінорежисер Девід Лінч закрикав президента РФ Володимира Путіна зупинити війну. Про це він сказав у своєму відеоблозі під час випуску прогнозу погоди.

«Я можу сказати щось містеру президенту Путіну… Ми, люди, відповідаємо за те, як ставимося до ближніх. І є закон природи: жорсткий та швидкий закон. Немає жодних лазівок, від нього нікуди не втечеш. Цей закон — що посієш, те й пожнеш.

Зараз, містере Путін, ви сієте смерть і руйнування. І винні у цьому саме ви.

Українці не нападали на вашу країну. Це ви на неї зараз напали. І всі ці смерті та руйнації повернуться до вас.

У цьому великому кіно, у цьому шоу, в якому ми всі беремо участь, є безліч часу. У вас повно часу — одне життя за іншим і так далі — щоб зібрати плоди того, що ви сієте.

Моя вам порада: рятуйтесь. Врятуйте українців, врятуйте світ. Помиріться із сусідами. Почніть будувати дружбу. Весь світ — велика родина, де більше немає місця цьому абсурду. Прийміть це вже.

Зупиніть напад. Давайте разом зробимо так, щоб усі країни жили у світі, ладнали одна з одною і спільно вирішували проблеми. Отямтеся!».

Нагадаємо, україніські кінорежисери звернулися із закликом до світової спільноти підтримати Україну. Це Олег Сенцов, Валентин Васянович, Марина Ер Горбач, Наталка Ворожбит, Ірина Цілик, Наріман Алієв, а також виконавча директорка Української кіноакадемії Анна Мачух. Кінодіячі впевнені: Путін не зупитниться на Україні, і кожен має допомагати відбивати атаки ворога.

Фото: скріншот з відоблогу кінорежисера

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1037
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду