detector.media
26.02.2022 10:30
«Рятуйтесь!». Кінорежисер Девід Лінч звернувся до Путіна (ВІДЕО)
«Рятуйтесь!». Кінорежисер Девід Лінч звернувся до Путіна (ВІДЕО)
«Моя вам порада: рятуйтеся. Врятуйте українців, врятуйте світ».

Кінорежисер Девід Лінч закрикав президента РФ Володимира Путіна зупинити війну. Про це він сказав у своєму відеоблозі під час випуску прогнозу погоди.

«Я можу сказати щось містеру президенту Путіну… Ми, люди, відповідаємо за те, як ставимося до ближніх. І є закон природи: жорсткий та швидкий закон. Немає жодних лазівок, від нього нікуди не втечеш. Цей закон — що посієш, те й пожнеш.

Зараз, містере Путін, ви сієте смерть і руйнування. І винні у цьому саме ви.

Українці не нападали на вашу країну. Це ви на неї зараз напали. І всі ці смерті та руйнації повернуться до вас.

У цьому великому кіно, у цьому шоу, в якому ми всі беремо участь, є безліч часу. У вас повно часу — одне життя за іншим і так далі — щоб зібрати плоди того, що ви сієте.

Моя вам порада: рятуйтесь. Врятуйте українців, врятуйте світ. Помиріться із сусідами. Почніть будувати дружбу. Весь світ — велика родина, де більше немає місця цьому абсурду. Прийміть це вже.

Зупиніть напад. Давайте разом зробимо так, щоб усі країни жили у світі, ладнали одна з одною і спільно вирішували проблеми. Отямтеся!».

Нагадаємо, україніські кінорежисери звернулися із закликом до світової спільноти підтримати Україну. Це Олег Сенцов, Валентин Васянович, Марина Ер Горбач, Наталка Ворожбит, Ірина Цілик, Наріман Алієв, а також виконавча директорка Української кіноакадемії Анна Мачух. Кінодіячі впевнені: Путін не зупитниться на Україні, і кожен має допомагати відбивати атаки ворога.

Фото: скріншот з відоблогу кінорежисера

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY