На Радіо НВ стартував марафон щодо російської агресії

На Радіо НВ стартував марафон щодо російської агресії

24 Лютого 2022
2510
24 Лютого 2022
20:07

На Радіо НВ стартував марафон щодо російської агресії

2510
Ведучі інформують про те, як розвивається ситуація, а також дають поради щодо безпеки чи допомоги українській армії.
На Радіо НВ стартував марафон щодо російської агресії
На Радіо НВ стартував марафон щодо російської агресії

Від початку повномасштабного нападу Росії на Україну Радіо НВ працює в режимі спецефіру-марафону, повідомляє PR-служба медіа. 

З 24 лютого кожні 20–30 хвилин в ефірі виходять випуски новин. Ведучі НВ в прямому ефірі інформують про те, як розвивається ситуація в країні. Також вони спілкуються з експертами, політиками, активістами та журналістами.

Ще одна складова марафону – радіопрограми в короткому форматі, які «допомагають слухачам правильно реагувати на військову агресію Росії» та інформують, як поводитися, щоб бути в безпеці й допомагати Збройним силам України.

Також ведучі радіо НВ закликають ретельно перевіряти всю інформацію і не довіряти фейкам. «Ми працюємо для вас. Ми переможемо», — повідомляє головний редактор Радіо НВ Олексій Тарасов.

Нагадаємо, сьогодні українські телеканали оперативно запустили марафони і інформують про перебіг воєнних дій. Також мовники відмовились від реклами у цей день. Канали груп «1+1», StarLightMedia та Суспільного розкодувались і стали доступні на відкритому супутнику. Телеканал «Інтер» транслює серіали та своє звичне програмування з перервами на новини та включення президента.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2510
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду