detector.media
24.02.2022 20:07
На Радіо НВ стартував марафон щодо російської агресії
На Радіо НВ стартував марафон щодо російської агресії
Ведучі інформують про те, як розвивається ситуація, а також дають поради щодо безпеки чи допомоги українській армії.

Від початку повномасштабного нападу Росії на Україну Радіо НВ працює в режимі спецефіру-марафону, повідомляє PR-служба медіа. 

З 24 лютого кожні 20–30 хвилин в ефірі виходять випуски новин. Ведучі НВ в прямому ефірі інформують про те, як розвивається ситуація в країні. Також вони спілкуються з експертами, політиками, активістами та журналістами.

Ще одна складова марафону – радіопрограми в короткому форматі, які «допомагають слухачам правильно реагувати на військову агресію Росії» та інформують, як поводитися, щоб бути в безпеці й допомагати Збройним силам України.

Також ведучі радіо НВ закликають ретельно перевіряти всю інформацію і не довіряти фейкам. «Ми працюємо для вас. Ми переможемо», — повідомляє головний редактор Радіо НВ Олексій Тарасов.

Нагадаємо, сьогодні українські телеканали оперативно запустили марафони і інформують про перебіг воєнних дій. Також мовники відмовились від реклами у цей день. Канали груп «1+1», StarLightMedia та Суспільного розкодувались і стали доступні на відкритому супутнику. Телеканал «Інтер» транслює серіали та своє звичне програмування з перервами на новини та включення президента.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY