Ігор Мосійчук поскаржився на «цензуру» на каналі «Дом»

Ігор Мосійчук поскаржився на «цензуру» на каналі «Дом»

10 Лютого 2022
1167
10 Лютого 2022
10:48

Ігор Мосійчук поскаржився на «цензуру» на каналі «Дом»

1167
Екснардепа, за його твердженням, зарано вимкнули з ефіру програми, головним гостем якої був Сергій Лещенко.
Ігор Мосійчук поскаржився на «цензуру» на каналі «Дом»
Ігор Мосійчук поскаржився на «цензуру» на каналі «Дом»

Колишній народний депутат Ігор Мосійчук заявив про прояви, на його думку, цензури на державному каналі «Дом». Про це він написав у фейсбуці.

Мосійчук розповів, що його запросили взяти участь по відеозв'язку у програмі «Презумпція провини», головним героєм якої став заступник голови наглядової ради держкорпорації «Укрзалізниця», колишній журналіст і народний депутат Сергій Лещенко. За словами Мосійчука, гостьовий редактор пообіцяв, що він може бути на зв'язку протягом всієї програми, але в певний момент його вимкнули з ефіру. В якості доказу домовленостей він виклав переписку з гостьовим редактором.

Як можна побачити на запису програми, екснардеп був присутній відеозв'язком приблизно пів години – з 21-ї по 51-шу хвилину.

«Після поставлених мною питань стосовно політичної та фінансової корупції, до якої має пряме відношення Сергій Лещенко і від якої наша держава втрачає мільярди гривень, мене вимкнули з ефіра державного телеканала "Дом". З цього я роблю два висновки. Керівництво державного телеканалу "Дом" впроваджує цензуру та покриває корупцію в державних корпораціях і підприємствах», – вважає Ігор Мосійчук.

«Детектор медіа» звернувся до телеканалу «Дом» та опублікує їхню позицію щодо цієї ситуації, щойно отримає відповідь.

Фото: скріншот з трансляції, facebook.com/igor.mosijcuk

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1167
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду