detector.media
10.02.2022 10:48
Ігор Мосійчук поскаржився на «цензуру» на каналі «Дом»
Ігор Мосійчук поскаржився на «цензуру» на каналі «Дом»
Екснардепа, за його твердженням, зарано вимкнули з ефіру програми, головним гостем якої був Сергій Лещенко.

Колишній народний депутат Ігор Мосійчук заявив про прояви, на його думку, цензури на державному каналі «Дом». Про це він написав у фейсбуці.

Мосійчук розповів, що його запросили взяти участь по відеозв'язку у програмі «Презумпція провини», головним героєм якої став заступник голови наглядової ради держкорпорації «Укрзалізниця», колишній журналіст і народний депутат Сергій Лещенко. За словами Мосійчука, гостьовий редактор пообіцяв, що він може бути на зв'язку протягом всієї програми, але в певний момент його вимкнули з ефіру. В якості доказу домовленостей він виклав переписку з гостьовим редактором.

Як можна побачити на запису програми, екснардеп був присутній відеозв'язком приблизно пів години – з 21-ї по 51-шу хвилину.

«Після поставлених мною питань стосовно політичної та фінансової корупції, до якої має пряме відношення Сергій Лещенко і від якої наша держава втрачає мільярди гривень, мене вимкнули з ефіра державного телеканала "Дом". З цього я роблю два висновки. Керівництво державного телеканалу "Дом" впроваджує цензуру та покриває корупцію в державних корпораціях і підприємствах», – вважає Ігор Мосійчук.

«Детектор медіа» звернувся до телеканалу «Дом» та опублікує їхню позицію щодо цієї ситуації, щойно отримає відповідь.

Фото: скріншот з трансляції, facebook.com/igor.mosijcuk

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY