Зеленський провів зустріч з іноземними журналістами (ВІДЕО)

Зеленський провів зустріч з іноземними журналістами (ВІДЕО)

28 Січня 2022
4319
28 Січня 2022
17:35

Зеленський провів зустріч з іноземними журналістами (ВІДЕО)

4319
Зустріч тривала більше години.
Зеленський провів зустріч з іноземними журналістами (ВІДЕО)
Зеленський провів зустріч з іноземними журналістами (ВІДЕО)

У п'ятницю, 28 січня, президент України Володимир Зеленський на тлі посилення російської ескалації провів зустріч з представниками іноземних ЗМІ.

Спілкування транслювалось онлайн на офіційній фейсбук-сторінці ОП. Трансляція англійською мовою була доступна за посиланням.

27 січня відбулась телефонна розмова між президентами Джо Байденом та Володимиром Зеленським. Президент США підтвердив готовність Вашингтону та союзників відреагувати, якщо Росія піде на нове вторгнення до України.

Телеканал CNN із посиланням на анонімного високопоставленого українського чиновника повідомив, що розмова Байдена та Зеленського пройшла «не дуже гладко». Байден нібито заявив, що «російське вторгнення тепер практично неминуче станеться» і нібито додав, що Україна не отримає значно більшої військової допомоги.

У відповідь Зеленський нібито наполягав, що загроза від Росії «небезпечна, але неоднозначна» і немає впевненості, що напад буде.

Речниця Ради національної безпеки Емілі Хорн назвали ці повідомлення ЗМІ неправдивими. Окремо Хорн заявила, що Байден говорив про «реальну ймовірність», а не «неминучість» російського вторгнення.

Спікер ОП Михайло Подоляк у коментарі LIGA.net спростував повідомлення американського телеканалу: «Анонімні джерела в абсолютній більшості випадків – просто чиїсь банальні вигадки замість реальних новин. Так і цього разу».

Фото: пресслужба президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4319
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду