Невідомі пошкодили вікно редакції онлайн-видання «Гордон»

Невідомі пошкодили вікно редакції онлайн-видання «Гордон»

19 Січня 2022
1486
19 Січня 2022
21:21

Невідомі пошкодили вікно редакції онлайн-видання «Гордон»

1486
Засновник інтернет-видання Дмитро Гордон каже, що по його офісу стріляли. Він пов'язує це зі своєю професійною діяльністю.
Невідомі пошкодили вікно редакції онлайн-видання «Гордон»
Невідомі пошкодили вікно редакції онлайн-видання «Гордон»

Невідомі пошкодили вікно офісу сайту «Гордон». Як ідеться у повідомленні Національної поліції, це не наскрізне порушення подвійного склопакета біля входу до редакції. Цей випадок зафіксували та вивчають відео з камер спостереження.

«Сьогодні близько 17:00 години до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що пошкоджено вікно в офісі, розташованому на вулиці Щекавицькій, – йдеться у тексті Нацполіції.  Слідчо-оперативна група на місці події зафіксувала наявне пошкодження зовнішнього скла подвійного склопакета. Пошкодження скла було не наскрізним. На даний час правоохоронці встановлюють свідків та очевидців, переглядають відео з камер спостереження».

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). 

Засновник сайту Дмитро Гордон вважає, що офіс обстріляли. Про це він заявив у своєму відеоповідомленні на YouTube-каналі. Журналіст висловив упевненість, що СБУ та МВС швидко встановлять, хто стріляв у вікно та кому стоїть поперек горла свобода слова в Україні й боротьба за неї. «Цей злочин скоро буде розкрито, тут всюди встановлено камери», – сподівається засновник інтернет-видання. У своєму зверненні Гордон наголосив, що це «наскрізний кульовий отвір».

Фото: сайт Нацполіції

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1486
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду