detector.media
19.01.2022 21:21
Невідомі пошкодили вікно редакції онлайн-видання «Гордон»
Невідомі пошкодили вікно редакції онлайн-видання «Гордон»
Засновник інтернет-видання Дмитро Гордон каже, що по його офісу стріляли. Він пов'язує це зі своєю професійною діяльністю.

Невідомі пошкодили вікно офісу сайту «Гордон». Як ідеться у повідомленні Національної поліції, це не наскрізне порушення подвійного склопакета біля входу до редакції. Цей випадок зафіксували та вивчають відео з камер спостереження.

«Сьогодні близько 17:00 години до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що пошкоджено вікно в офісі, розташованому на вулиці Щекавицькій, – йдеться у тексті Нацполіції.  Слідчо-оперативна група на місці події зафіксувала наявне пошкодження зовнішнього скла подвійного склопакета. Пошкодження скла було не наскрізним. На даний час правоохоронці встановлюють свідків та очевидців, переглядають відео з камер спостереження».

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). 

Засновник сайту Дмитро Гордон вважає, що офіс обстріляли. Про це він заявив у своєму відеоповідомленні на YouTube-каналі. Журналіст висловив упевненість, що СБУ та МВС швидко встановлять, хто стріляв у вікно та кому стоїть поперек горла свобода слова в Україні й боротьба за неї. «Цей злочин скоро буде розкрито, тут всюди встановлено камери», – сподівається засновник інтернет-видання. У своєму зверненні Гордон наголосив, що це «наскрізний кульовий отвір».

Фото: сайт Нацполіції

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY