Родина Зеленського таємно відпочивала на Сейшелах – УП

Родина Зеленського таємно відпочивала на Сейшелах – УП

19 Січня 2022
1764
19 Січня 2022
10:32

Родина Зеленського таємно відпочивала на Сейшелах – УП

1764
Журналісти вважають, що поїздку намагалися приховати, про що свідчить декілька обставин.
Родина Зеленського таємно відпочивала на Сейшелах – УП
Родина Зеленського таємно відпочивала на Сейшелах – УП

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена разом із дітьми таємно відпочивала на Сейшельських островах. Про це говориться в розслідуванні «Української правди».

Видання з посиланням на джерела у правоохоронних органах пише, що Зеленська з дітьми та друзями вилетіла рейсом Turkish Airlines 5 січня з Києва до Стамбула, де пересіла на рейс до Сейшелів. Родину президента супроводжували співробітники Управління державної охорони.

За даними журналістів, гості зупинилися в 5-зірковому готелі мережі Hilton. У ці дні року гостям пропонують зупинитися у віллі з просторою терасою біля моря, що коштує близько 1000 доларів за добу. 16 січня, згідно з джерелами УП у правоохоронних органах, дружина президента повернулась з дітьми через Стамбул до Києва.

У Києві Зеленську зустрічали автомобілі УДО на злітно-посадковій смузі на окремому терміналі міжнародного аеропорту «Бориспіль». Вартість супроводу осіб на летовищі становить близько 3500 гривень за людину, однак за даними УП, заявку на супровід здійснювало Державне управління справами. Видання припускає, що заявку могли оплачувати за рахунок коштів держбюджету.

«Українська правда» вважає, що поїздку намагалися приховати, про що свідчить декілька обставин. Зокрема, автомобілі мали оперативні номерні знаки та їхали з порушенням швидкісного режиму, їх не зупиняли та не перевіряли на в’їзді на режимний об’єкт з державними дачами в Козині та на виїзді з терміналу аеропорту.

Видання надіслало запити до ДУС та особисто до президента Зеленського, однак на момент виходу матеріалу жодних коментарів не отримало.

4 січня 2022 року УП повідомило, що Володимир Зеленський поїхав до гірськолижного курорту «Буковель», де розмістився в готелі «Radisson Blue Resort Bukovel». На одному поверсі з президентом  зупинився олігарх Ігор Коломойський із родиною. Бізнесмен назвав це випадковістю. 

Колаж: «Українська правда»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1764
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мандрівник до Сейшел
799 дн. тому
В чому таємність? Що не попередила Мусаєву або Ткача особисто? Це не журналістика, вибачте.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду