Майстерня Сергія Буковського розпочне курс онлайн

Майстерня Сергія Буковського розпочне курс онлайн

18 Січня 2022
1622
18 Січня 2022
20:17

Майстерня Сергія Буковського розпочне курс онлайн

1622
Заявки можна подавати до 28 січня.
Майстерня Сергія Буковського розпочне курс онлайн
Майстерня Сергія Буковського розпочне курс онлайн

Попри пандемію, МайстерняDOC відомого кінорежисера-документаліста Сергія Буковського продовжить роботу. Заняття розпочнуться у лютому та щонайменше до квітня проходитимуть в онлайн-форматі.

Як повідомляється на фейсбук-сторінці проєкту, заявки можна подати до 28 січня. 

Лектори майстерні найбільше фокусуються на мистецтві кіно. 

«Це не кіношкола,  зазначається у концепції проєкту.  Ми шукаємо тих, для кого документальне кіно – спосіб життя. Разом переглядаємо фільми (у тому числі ті, що будуть створені вами), обговорюємо їх, читаємо поезію, слухаємо музику – словом, шукаємо натхнення для втілення наших ідей і перетворення їх на справжнє кіно». 

До програми занять входять лекції кінодіячів, практичні заняття з текстами і зйомкою тощо. Разом із майстрами своєї справи майбутні кінорежисери міркують про інструментарій документаліста і готуються втілити свої ідеї у фільмах.

Із подробицями для майбутніх участників МайстерніDOC можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, окрім МайстерніDOC, активну освітню роботу ведуть Лабораторія з кіновиробництва для молодих митців IndieLab (кураторами є Дмитро Тяжлов і Елла Штика), Могилянська школа журналістики, де викладає кінорежисерка Катерина Горностай. Освітні та індустріальні платформи для молодих кінорежисерів проходять з нагоди міжнародного кінофестивалю Docudays UA. Зокрема, початківців зацікавить Civil Pitch 2.0.

Фото Сергія Буковського  – з архіву Української кіноакадемії 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1622
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду