detector.media
18.01.2022 20:17
Майстерня Сергія Буковського розпочне курс онлайн
Майстерня Сергія Буковського розпочне курс онлайн
Заявки можна подавати до 28 січня.

Попри пандемію, МайстерняDOC відомого кінорежисера-документаліста Сергія Буковського продовжить роботу. Заняття розпочнуться у лютому та щонайменше до квітня проходитимуть в онлайн-форматі.

Як повідомляється на фейсбук-сторінці проєкту, заявки можна подати до 28 січня. 

Лектори майстерні найбільше фокусуються на мистецтві кіно. 

«Це не кіношкола,  зазначається у концепції проєкту.  Ми шукаємо тих, для кого документальне кіно – спосіб життя. Разом переглядаємо фільми (у тому числі ті, що будуть створені вами), обговорюємо їх, читаємо поезію, слухаємо музику – словом, шукаємо натхнення для втілення наших ідей і перетворення їх на справжнє кіно». 

До програми занять входять лекції кінодіячів, практичні заняття з текстами і зйомкою тощо. Разом із майстрами своєї справи майбутні кінорежисери міркують про інструментарій документаліста і готуються втілити свої ідеї у фільмах.

Із подробицями для майбутніх участників МайстерніDOC можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, окрім МайстерніDOC, активну освітню роботу ведуть Лабораторія з кіновиробництва для молодих митців IndieLab (кураторами є Дмитро Тяжлов і Елла Штика), Могилянська школа журналістики, де викладає кінорежисерка Катерина Горностай. Освітні та індустріальні платформи для молодих кінорежисерів проходять з нагоди міжнародного кінофестивалю Docudays UA. Зокрема, початківців зацікавить Civil Pitch 2.0.

Фото Сергія Буковського  – з архіву Української кіноакадемії 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY