У Києві побили та пограбували журналіста Андрія Куликова

У Києві побили та пограбували журналіста Андрія Куликова

11 Січня 2022
10614
11 Січня 2022
10:27

У Києві побили та пограбували журналіста Андрія Куликова

10614
Андрій Куликов не пов'язує напад зі своєю професійною діяльністю.
У Києві побили та пограбували журналіста Андрія Куликова
У Києві побили та пограбували журналіста Андрія Куликова

У Києві на проспекті Перемоги в Шевченківському районі пограбували журналіста та співзасновника «Громадського радіо» Андрія Куликова. 

У коментарі «Детектору медіа» Куликов повідомив, що інцидент стався у п'ятницю, 7 січня. Журналіст зазначив, що не пов'язує напад зі своєю професійною діяльністю.

«Мій стан дуже нормальний. Вже вчора я вів свою програму "Пора року", повідомлення поліції з'явилось лише підвечір, 10 січня, насправді це сталося ще у п'ятницю, зранку. Через півгодини після інциденту я вже був у поліції, правоохоронці спрацювали дуже швидко та оперативно», – сказав Куликов.

За даними поліції, двоє чоловіків підійшли до потерпілого і попросили закурити. Отримавши відмову, вони його побили, відібрали три тисячі гривень, банківську картку та мобільний телефон.

Поліція повідомляє, що протягом декількох годин встановила місцезнаходження двох грабіжників в одному з хостелів.

«Грабіжниками виявилися раніше судимий за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків 23-річний уродженець Миколаївської області та 23-річний мешканець Волинської області, який наразі перебуває у статусі обвинуваченого за крадіжку. Їм загрожує до шести років тюремного ув’язнення. Правоохоронці перевіряють причетність ще двох осіб до пограбування», – повідомили у поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж), слідчі повідомили затриманих про підозру. Шевченківський районний суд Києва обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10614
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду