Артем Шевченко йде з посади речника МВС

Артем Шевченко йде з посади речника МВС

4 Січня 2022
3689

Артем Шевченко йде з посади речника МВС

3689
Артем Шевченко обіймав посаду речника МВС з літа 2015 року.
Артем Шевченко йде з посади речника МВС
Артем Шевченко йде з посади речника МВС

Директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко оголосив, що з 4 січня йде з займаної посади і розглядає можливість повноцінного повернення у журналістику. 

«У перший робочий день нового 2022 року повідомляю, що закінчив державну службу на посаді директора департаменту комунікацій МВС України. Дякую всім за 6,5 років співпраці, а надто ж – Арсен Аваков за шанс долучитися і зробити внесок у комунікацію потрібних, необхідних і безальтернативних реформ і перетворень у правоохоронній сфері. Були звісно і помилки, але здобутків більше. Зміцнено ефективну робочу комунікаційну систему всіх органів системи. Головне тепер її розвинути і не занапастити», – повідомив Шевченко у фейсбуці. 

У коментарі «Детектору медіа» Шевченко зазначив, що розглядає можливість повноцінного повернення у журналістику.

Артем Шевченко обіймав посаду речника МВС з літа 2015 року. До цього він працював ведучим програми «Репортажі та розслідування з Артемом Шевченком» на телеканалі «Еспресо TV», також був директором каналу ТВі.

Нагадаємо, 13 липня 2021 року очільник МВС Арсен Аваков подав заяву про відставку з посади міністра. Своє рішення Аваков тоді не коментував. Заступник очільника МВС Антон Геращенко повідомив, що Арсена Авакова попросив подати у відставку з посади міністра внутрішніх справ особисто президент Володимир Зеленський. 

Аваков очолював Міністерство внутрішніх справ з 2014 року, зокрема, за каденції Петра Порошенка і за часів Володимира Зеленського, якого було обрано президентом у 2019 році.

15 липня Верховна Рада підтримала відставку Арсена Авакова, за це рішення проголосував 291 депутат. 16 липня Рада проголосувала за призначення народного депутата фракції «Слуга народу» Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. 23 липня радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив про звільнення з посади.

4 серпня Кабінет міністрів України звільнив заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, який, зокрема, відповідав за зв'язок із ЗМІ. Натомість у МВС призначили двох нових заступників міністра — Мері Акопян та Богдана Драп’ятого.

Фото: Artem Shevchenko/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3689
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду