Костянтин Грубич вестиме шоу «Твій День» на каналі «1+1»

Костянтин Грубич вестиме шоу «Твій День» на каналі «1+1»

31 Грудня 2021
3548
31 Грудня 2021
14:45

Костянтин Грубич вестиме шоу «Твій День» на каналі «1+1»

3548
Костянтин Грубич обіцяє додати шоу «неспокою, щирості та авантюризму», але в той же час і журналістської складової.
Костянтин Грубич вестиме шоу «Твій День» на каналі «1+1»
Костянтин Грубич вестиме шоу «Твій День» на каналі «1+1»

Телеведучий Костянтин Грубич з січня 2022 року вестиме шоу «Твій День» на каналі «1+1».

Для Грубича звістка про те, що він стане ведучим шоу стала несподіванкою, адже  він дізнався про це під час ефіру у студії, до якої завітав як гість.  

«Я надзвичайно вражений. Адже завжди відчував, що моє місце – у прямому ефірі. Такого формату як "Твій день" я чекав більше 20 років. За цей час я опанував різні жанри, після роботи ведучим став репортером, а тепер знову ведучим. Я щасливий…Я додам неспокою, щирості, авантюризму, але в той же час і журналістської складової. Я маю вже декілька ідей, наприклад, зробити виїзні студії не лише із міст, а і з сіл, адже я дуже люблю спілкуватись із людьми» сказав Грубич.

Глядачі зможуть побачити Грубича у команді ведучих шоу вже з наступного сезону проєкту, він стартує 17 січня 2022 року. Якими будуть трійки ведучих – мовник пообіцяв повідомити найближчим часом.

«Костянтин Грубич – без перебільшення легендарний ведучий. Завдяки Кості мільйони українців ще дітьми побачили і відчули, яким може і має бути сучасне українське телебачення українською мовою. Минуло багато років, а Костянтин Грубич не просто бренд, Грубич – знову тренд», – сказав продюсер шоу Єгор Гордєєв.

Співпраця Костянтина Грубича з «1+1» розпочалася у 1990-х роках, коли журналіст був запрошений розробити дитячо-юнацьке мовлення телеканалу.

У 1998 році Грубич був автором і ведучим щоденної програми «Дитячий сеанс», а згодом – ведучим денного проєкту «Не всі вдома».

З 2000 року Грубич працював репортером ТСН, а 2006 року глядачі спостерігали за ним як ведучим «Сніданку з 1+1». Також журналіст виступав автором та сценаристом кулінарних проєктів як «Смачна країна» та «Знак якості».

Від жовтня 2018 року Грубич – спеціальний кореспондент та ведучий рубрики «Польова кухня ТСН-тиждень».

Грубич є лауреатом премії «Телетріумф» у номінації «Репортер» за 2006 рік.

Фото: «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3548
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сторітелінгнутний конвергенцією інфотейнмент
846 дн. тому
А колись Грубич починав на УТ-1. Але вчасно пішов. Бо таких пенсіонерів Аласанія викорінив на Суспільному. І чого це плюси з ним панькаються і не беруть приклад з Суспільного найпрогресивнішого?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду