detector.media
31.12.2021 14:45
Костянтин Грубич вестиме шоу «Твій День» на каналі «1+1»
Костянтин Грубич вестиме шоу «Твій День» на каналі «1+1»
Костянтин Грубич обіцяє додати шоу «неспокою, щирості та авантюризму», але в той же час і журналістської складової.

Телеведучий Костянтин Грубич з січня 2022 року вестиме шоу «Твій День» на каналі «1+1».

Для Грубича звістка про те, що він стане ведучим шоу стала несподіванкою, адже  він дізнався про це під час ефіру у студії, до якої завітав як гість.  

«Я надзвичайно вражений. Адже завжди відчував, що моє місце – у прямому ефірі. Такого формату як "Твій день" я чекав більше 20 років. За цей час я опанував різні жанри, після роботи ведучим став репортером, а тепер знову ведучим. Я щасливий…Я додам неспокою, щирості, авантюризму, але в той же час і журналістської складової. Я маю вже декілька ідей, наприклад, зробити виїзні студії не лише із міст, а і з сіл, адже я дуже люблю спілкуватись із людьми» сказав Грубич.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Шоу «Твій день» на 1+1 (@tviyden_official)

Глядачі зможуть побачити Грубича у команді ведучих шоу вже з наступного сезону проєкту, він стартує 17 січня 2022 року. Якими будуть трійки ведучих – мовник пообіцяв повідомити найближчим часом.

«Костянтин Грубич – без перебільшення легендарний ведучий. Завдяки Кості мільйони українців ще дітьми побачили і відчули, яким може і має бути сучасне українське телебачення українською мовою. Минуло багато років, а Костянтин Грубич не просто бренд, Грубич – знову тренд», – сказав продюсер шоу Єгор Гордєєв.

Співпраця Костянтина Грубича з «1+1» розпочалася у 1990-х роках, коли журналіст був запрошений розробити дитячо-юнацьке мовлення телеканалу.

У 1998 році Грубич був автором і ведучим щоденної програми «Дитячий сеанс», а згодом – ведучим денного проєкту «Не всі вдома».

З 2000 року Грубич працював репортером ТСН, а 2006 року глядачі спостерігали за ним як ведучим «Сніданку з 1+1». Також журналіст виступав автором та сценаристом кулінарних проєктів як «Смачна країна» та «Знак якості».

Від жовтня 2018 року Грубич – спеціальний кореспондент та ведучий рубрики «Польова кухня ТСН-тиждень».

Грубич є лауреатом премії «Телетріумф» у номінації «Репортер» за 2006 рік.

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY