Зеленський про «держпереворот»: Я не готовий про це говорити

Зеленський про «держпереворот»: Я не готовий про це говорити

10 Грудня 2021
2248
10 Грудня 2021
22:56

Зеленський про «держпереворот»: Я не готовий про це говорити

2248
Володимир Зеленський: Я думаю, деякі люди отримали комунікації з боку і наших стратегічних партнерів, отримали певні сигнали і трішечки змінили свої плани.
Зеленський про «держпереворот»: Я не готовий про це говорити
Зеленський про «держпереворот»: Я не готовий про це говорити

Президент України Володимир Зеленський не готовий оприлюднювати додаткову інформацію про державний переворот, який, за його словами, міг відбутись 1–2 грудня.

В інтерв’ю каналу «1+1» Зеленський сказав, що «не готовий про це говорити».

«Я не готовий про це говорити. Про такі речі не можна говорити…В людей (які могли планувати держпереворот – ДМ) глобально плани не змінилися. Я думаю, деякі люди отримали комунікації з боку і наших стратегічних партнерів… мали діалоги, отримали певні сигнали. Я думаю, трішечки змінили свої плани», – додав Зеленський.

26 листопада президент Володимир Зеленський під час пресмарафону заявив, що оточення олігарха Ріната Ахметова «втягує його у війну проти держави та президента».

За словами Зеленського, держпереворот нібито готувався на 1-2 грудня 2021 року за участю росіян і оточення олігарха. Президент додав, що у можливість участі власне Ахметова у держперевороті він не вірить.

Рінат Ахметов заперечив інформацію про причетність свого оточення до підготовки держперевороту, назвавши заяви президента «суцільною брехнею».

29 листопада СБУ розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо вчинення дій, спрямованих на захоплення державної влади. 

Останнім часом також між Ахметовим та президентом Володимиром Зеленським почалася «телевійна».

Фото: пресслужба президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2248
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
харьковчанин
838 дн. тому
якщо дестабілізація України зсередини основне завдання рф - то зеленський його втілення виконує якнайкраще
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду