detector.media
10.12.2021 22:56
Зеленський про «держпереворот»: Я не готовий про це говорити
Зеленський про «держпереворот»: Я не готовий про це говорити
Володимир Зеленський: Я думаю, деякі люди отримали комунікації з боку і наших стратегічних партнерів, отримали певні сигнали і трішечки змінили свої плани.

Президент України Володимир Зеленський не готовий оприлюднювати додаткову інформацію про державний переворот, який, за його словами, міг відбутись 1–2 грудня.

В інтерв’ю каналу «1+1» Зеленський сказав, що «не готовий про це говорити».

«Я не готовий про це говорити. Про такі речі не можна говорити…В людей (які могли планувати держпереворот – ДМ) глобально плани не змінилися. Я думаю, деякі люди отримали комунікації з боку і наших стратегічних партнерів… мали діалоги, отримали певні сигнали. Я думаю, трішечки змінили свої плани», – додав Зеленський.

26 листопада президент Володимир Зеленський під час пресмарафону заявив, що оточення олігарха Ріната Ахметова «втягує його у війну проти держави та президента».

За словами Зеленського, держпереворот нібито готувався на 1-2 грудня 2021 року за участю росіян і оточення олігарха. Президент додав, що у можливість участі власне Ахметова у держперевороті він не вірить.

Рінат Ахметов заперечив інформацію про причетність свого оточення до підготовки держперевороту, назвавши заяви президента «суцільною брехнею».

29 листопада СБУ розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо вчинення дій, спрямованих на захоплення державної влади. 

Останнім часом також між Ахметовим та президентом Володимиром Зеленським почалася «телевійна».

Фото: пресслужба президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY